Kuchnia Koreańska

www.koreanskieprzepisy.pl

Skip to content
  • Polityka prywatności

Month: czerwiec 2021

* Przepis * 된장찌개 Doenjang jjigae

by koreaprz // 04/06/2021 // 2 Comments
To dziwne, że dopiero po tak długim czasie dodaję jeden z najbardziej podstawowych przepisów kuchni koreańskiej… Doenjang jjigae to prosta zupa przygotowywana na mięsie lub owocach morza, a jej głównym składnikiem jest koreańska pasta doenjang. Jest to fermentowana pasta sojowa,... Continue reading →

Szukaj na stronie

Kategorie

  • Desery
  • Kurczak
  • Ostre
  • Podstawy
  • Potrawy z ryżem
  • Ryby
  • Uncategorized
  • Wegańskie
  • Wegetariańskie
  • Wieprzowina
  • Wołowina
  • Z makaronem
  • Zupy

Kuchnia koreańska

Kuchnia koreańska jest OSTRA, ale i bardzo zdrowa. Olbrzymia ilość kiszonek, produktów sojowych, warzyw i owoców morza sprawia, że Koreańczycy zachowują dobre zdrowie i piękny wygląd przez długie lata. Jest nie tylko pokarmem dla ciała, ale też dla duszy, dlatego moją misją jest promowanie jej w Polsce ♥ 

profilowe (2)

Ostatnie wpisy

  • * Przepis * 된장찌개 Doenjang jjigae
  • * Przepis * 두부김치 Dubu Kimchi – Gotowane tofu z kimchi
  • * Przepis * 김치전 Kimchijeon – Placki z kimchi
  • * Przepis * 열무김치 Yeolmu Kimchi
  • * Przepis * Bibim Guksu 비빔국수 Pikantny makaron na zimno
czerwiec 2021
P W Ś C P S N
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
« lut    

Najnowsze komentarze

  • koreaprz - Jak ugotować dobry ryż bez garnka do ryżu
  • koreaprz - * Przepis * Mandu 만두
  • koreaprz - [Przepis] Ricecakes 가래떡 domowej roboty
  • koreaprz - [Przepis] Kimchi 김치
  • Mario - Jak ugotować dobry ryż bez garnka do ryżu

Archiwa

  • czerwiec 2021
  • luty 2021
  • czerwiec 2018
  • kwiecień 2018
  • marzec 2018
  • luty 2018
  • styczeń 2018
  • listopad 2017
  • październik 2017
  • czerwiec 2017
  • lipiec 2016
  • luty 2016
  • październik 2015
  • marzec 2015
  • luty 2015
  • grudzień 2014
  • wrzesień 2014
  • lipiec 2014
  • czerwiec 2014
Proudly powered by WordPress | Theme: Sugar & Spice by WebTuts.